• en
Personlig Yoga

PT Yoga – Yoga skräddarsydd för just dina behov!

träna yoga hemma

Träna yoga hemma

Ordet “Yoga” betyder förening av kropp, sinne och själ och att rikta uppmärksamheten inåt. Balans mellan kropp, sinne och själ uppnår du bäst genom att internalisera din yogapraktik genom att träna själv, i din takt och med uppmärksamheten riktad mot dig själv och hur det känns. Vi är alla individuella och har olika livsstilar och behov och därför bör yogapraktiken också anpassas efter varje individ. En hemmapraktik får oss att uppleva livets energiflöde, med all dess utmaningar, och gör att vi bättre lär känna vår kropp. Du lär dig att lyssna på din inre röst. Att gå på ett yogapass i form av gruppträning kan ge dig den nödvändiga motivationen att “träna” överhuvudtaget eller att komma igång, men också en känsla av samhörighet. Att yoga tillsammans med andra är en upplevelse som ger en helt annan energi och är därför inte fel. En personlig utformad yogaprogram däremot ger dig verktyg att få en medveten, hållbar och långsiktig yogapraktik. En egen yogapraktik är värdefull för den egna utvecklingen och att undvika prestera, samt lyssna på kroppen. Vad du än väljer så är det viktigaste att vara medveten och närvarande i det du gör, samt konsekvent och tålmodig.

PT Yoga är personlig yogaträning och yogalektionen är skräddarsydd för just dina behov, din kropp och dina utmaningar.

PT Yoga anpassade till dig – på så sätt blir yogan roligare för dig! Före första klassen kommer vi att gå igenom dina förväntningar och mål (15 min) via telefon så att vi tillsammans kan utveckla en yogalektion där du kan nå din fulla potential! Oavsett om du vill fokusera på rörlighet eller styrka, vill finslipa din teknik, vill utveckla dig inom en specifik yogaposition eller hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter förlossningen, kommer jag att hjälpa dig hitta en yogaform som du mår bra av och känner dig trygg i.

I en yogalektion brukar det ingå yogapositioner och andningsövningar. Yoga är perfekt att kombinera med löpning, CrossFit, dans eller annan träning. Jag kommer att visa dig hur du ska komma in och ut ur alla yogapositioner på rätt sätt (efter behov) och det kommer att finnas hjälpmedel, såsom yogakloss eller bälte, till hands. Jag kommer inte tvinga in dig i en position du inte är redo för men vi kommer att utforska dina begränsningar. Jag kommer att uppmuntra och hjälpa dig förstå dina individuella rörelsemönster. Dessutom kommer jag ge dig verktyg som du alltid kan använda hemma. Se mitt utbud av yoga här.

PT Yoga – Paket:

En 15 minuters telefonkonsultation ingår före första lektionen
3 x 60 min personligt utformad yogalektion
I paketet ingår kostråd som gynnar din livsstil
Du får ditt personliga yogaprogram i pdf-format mailat till dig efteråt
Pris: 2.250 SEK
Är du osäkert? Du kan alltid ringa upp mig för en konsultation!

PT Yoga – Priser

15-30 min individuell konsultation – gratis!
3 x 60 min – 2.250 SEK
5 x 60 min – 3.750 SEK
10 x 60 min – 7.500 SEK
För bästa resultatet träffas vi minst en gång i veckan.

Inte från Helsingborg? Du kan även boka dig på PT Yoga Online via skype, facetime eller messenger. Mer information till PT Yoga Onlinetjänsten hittar du här.
Vill du anmäla dig, eller veta mer innan du bestämmer dig? Du är varmt välkommen att kontakta Patricia här.