• en
Personlig Yoga

PT Yoga – Yoga skräddarsydd för just dina behov!

PT Yoga är personlig yogaträning och yogalektionen är skräddarsydd för just dina behov, din kropp och dina utmaningar.

PT Yoga anpassade till dig – på så sätt blir yogan roligare för dig! Före första klassen kommer vi att gå igenom dina förväntningar och mål (15 min) via telefon så att vi tillsammans kan utveckla en yogalektion där du kan nå din fulla potential! Oavsett om du vill fokusera på rörlighet eller styrka, vill finslipa din teknik, vill utveckla dig inom en specifik yogaposition eller hitta tillbaka till de djupa magmusklerna efter förlossningen, kommer jag att hjälpa dig hitta en yogaform som du mår bra av och känner dig trygg i.

I en yogalektion brukar det ingå yogapositioner och andningsövningar. Yoga är perfekt att kombinera med löpning, CrossFit, dans eller annan träning. Jag kommer att visa dig hur du ska komma in och ut ur alla yogapositioner på rätt sätt (efter behov) och det kommer att finnas hjälpmedel, såsom yogakloss eller bälte, till hands. Jag kommer inte tvinga in dig i en position du inte är redo för men vi kommer att utforska dina begränsningar. Jag kommer att uppmuntra och hjälpa dig förstå dina individuella rörelsemönster. Dessutom kommer jag ge dig verktyg som du alltid kan använda hemma.

Se mitt utbud av yoga här.

PT Yoga – Paket:

En 15 minuters telefonkonsultation ingår före första lektionen
3 x 60 min personligt utformad yogalektion
I paketet ingår kostråd som gynnar din livsstil
Du får ditt personliga yogaprogram i pdf-format mailat till dig efteråt
Pris: 2.250 SEK

Är du osäkert? Du kan alltid ringa upp mig för en konsultation!

PT Yoga – Priser

15-30 min individuell konsultation – gratis!
3 x 60 min – 2.250 SEK
5 x 60 min – 3.750 SEK
10 x 60 min – 7.500 SEK

För bästa resultatet träffas vi minst en gång i veckan.

Inte från Helsingborg? Du kan även boka dig på PT Yoga Online via skype, facetime eller messenger. Mer information till PT Yoga Onlinetjänsten hittar du här.

Vill du anmäla dig, eller veta mer innan du bestämmer dig? Du är varmt välkommen att kontakta Patricia här.