• en
Ayurvedabloggen
lägereld-i-skogen
Tio bästa sätt att balansera pitta Under sommarmånaderna ökar värmen och fuktigheten. Temperaturen stiger och kan ge ett ”hett” humör
Vårstäda din kropp och ditt sinne - kapha-balanserande kost och rutiner Nu lämnar vi Vata-tiden, senhöst och vintern efter oss.
Tarmhälsa ur ayurvedisk synvinkel Ur ayurvedisk synsätt arbetar de olika organsystem, organ, vävnader och celler tillsammans för att smälta maten
hand-som-håller-väckerklockan-i-sängen
4 rutiner för att leva i harmoni med din dygnsrytm Ayurveda som koncept kan tillämpas som en livsstil, ett sätt
  Det finns nyttiga och skadliga bakterier i vår tarmkanal. De goda bakterierna är mjölksyrebakterier som exempelvis Lactobacillus och Bifidus
sked med ingefära och salt
  Har står det till med din matsmältning? Känner du dig tung efter en måltid? Är du för det mesta
  Ayurvedisk matlagning går inte att tänka sig utan ghee. Vad är ghee och varför är det så bra? Ghee
tungskrapa och tandborstning
  Dagens inlägg handlar om din tunga och hur du använder tungskrapa som en av de bästa morgonrutinerna för att
person-standing-on-cliff-by-the-sea-with-open-arms
  Vata dosha - 4 enkla sätt att skapa balans Hösten är säsongen som kännetecknas av förändring, kallt och torrt